Medicatierol

De Medicatierol

De medicatierol maakt het leven met medicijnen makkelijk en stelt u als gebruiker van medicijnen in staat om zelfstandig, eenvoudig en veilig de juiste hoeveelheid geneesmiddelen op het juiste moment in te nemen.

Medicatie op maat
Welke medicijnen er precies in een medicatierol zitten, wordt bepaald door het recept dat de arts voorgeschreven heeft. Elke week (of elke twee weken) maakt de apotheek een nieuwe rol voor alle gebruikers.

Medicijnen die niet geschikt zijn om in zakjes te verpakken, worden los van de medicatierol door de apotheek geleverd. Het gaat dan onder andere om drankjes, zetpillen, sachets, e.d..

Indien u de zakjes op volgorde inneemt en de instructies opvolgt, dan weet u zeker dat alles correct wordt ingenomen. Wij hechten het allerhoogste belang aan het foutloos produceren van de medicatierol. Desalniettemin dient u de inhoud van het zakje te vergelijken met de beschrijvingen van de medicijnen en het aantal zoals die op het zakje gedrukt staan.

De voordelen van de medicatierol op een rij
 1. Eenvoudig in gebruik
  De medicatierol maakt het u gemakkelijk en zorgt ervoor dat u niet meer met allerlei losse doosjes te maken heeft en telkens moet uitzoeken welke medcijnen u op welk moment moet innemen.
  De geneesmiddelen zijn per innamemoment in één of meerdere zakjes verpakt. En bent u veel buitenshuis, dan kunt u de zakjes eenvoudig meenemen.
 2. Veilig
  Omdat de geneesmiddelen machinaal verpakt en gecontroleerd worden, is de kans op fouten nagenoeg uitgesloten.
 3. Therapietrouw
  U heeft het meeste profijt van uw geneesmiddelen wanneer u op het juiste tijdstip, de juiste hoeveelheid inneemt. Met de medicatierol hoeft u niet meer te twijfelen of u uw geneesmiddelen nog moet innemen of dat u dat al gedaan heeft. Als u op het volgende zakje op de rol kijkt, weet u het meteen.
 4. Langer zelfstandig
  Omdat de geneesmiddelen in de juiste dosering zijn verpakt, helpt het veelal ouderen om langer zelfstandig de medicatie te gebruiken.

Indien u gebruik van de medicatierol wilt maken, kunt u contact opnemen met uw apotheek.

Inschrijven


Inloggen

Account maken

Apotheek Westeinde


Westeinde 8
3146 BZ Maassluis
T: 010-8208505
F: 010-5901080
E: info@apotheek-westeinde.nl

Ma 14:00-17:30 
Di 14:00-17:30 
Wo 14:00-17:30 
Do 14:00-17:30 
Vr 14:00-17:30 
Za gehele dag gesloten
Zo gehele dag gesloten

Dienstregeling

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures.